Magic Sevens

Magic Sevens is een kraslot van kansspelontwikkelaar RTG. Er zijn verschillende varianten van dit kraslot verkrijgbaar, voor €1, €2, €5 of €10. Je kunt een klassiek Magic Sevens kraslot kopen, maar je kunt ook online krassen!

Hoe speel je Magic Sevens?

Op het Magic Sevens kraslot staan 10 hoedjes afgebeeld. Deze moet je openkrassen. Onder elk hoedje staat een willekeurig cijfer. Het doel is om het cijfer zeven te vinden, of een magisch hoedje. Als je online Magic Sevens speelt, werkt het min of meer hetzelfde. Je moet dan eerst op de ‘Bet’ knop klikken en je gewenste inzet selecteren. Vervolgens klik je op ‘Play’ om de hoedjes op het digitale kraslot te activeren. Je kunt de hoedjes één voor één openkrassen of op ‘Scratch All’ klikken om ze allemaal tegelijk open te krassen.

Wanneer win je?

Zitten er een zeven onder een van de hoedjes op het kraslot verborgen? Dan heb je iets gewonnen! De gewonnen prijs staat onder de zeven vermeld. Het kan ook zijn dat je meerdere zevens aantreft.

Als je ook een magisch hoedje op je kraslot ontdekt, dan wordt de getoonde prijs verdubbeld. Je kunt een gratis Magic Sevens kraslot winnen of een vermeerdering van je inzet. Afhankelijk van de Magic Sevens variant die je koopt, kun je tot wel 3000x je inzet winnen!

Verder is er ook een zogeheten progressieve jackpot aan elk Magic Sevens kraslot gekoppeld. Het bedrag in die jackpot kan behoorlijk oplopen, maar ook tussentijds weer zakken. Het is dus altijd afwachten hoeveel er in de jackpot zit. De kans dat je die jackpot wint is vanzelfsprekend kleiner, maar je weet maar nooit!